Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

Proiectele UNPR in Capitala: Mutarea Garii de Nord, adaposturi in afara orasului


Candidatii din partea UNPR la primariile de sector din Bucuresti si-au prezentat vineri, in cadrul lansarii lor oficiale, proiectele pe care au de gand sa le prezinte bucurestenilor.

Candidatul pentru sectorul 1, Liviu Goncea, vrea "sa impinga Gara de Nord spre exteriorul orasului" si sa construiasca "blocuri si cartiere".

"Niciodata n-ar trebui sa avem in centrul Bucurestiului gara. In centrul Bucurestiului putem avea un cazinou, un muzeu, putem avea un centru comercial, putem avea orice, nu o gara. Gara o impingem in afara pentru a avea acces usor si la aeroport la Otopeni si la partea de nord a orasului unde sunt foarte multe parcuri. Asta vreau, asta fac", a sustinut Goncea.

In ceea ce il priveste pe actualul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu, acesta isi doreste, daca va obtine un nou mandat, sa construiasca "inca patru piete agroalimentare mari" si sa finalizeze programul de reabilitare termica a "tuturor blocurilor din sector". "Vom construi mai bine de 3.548 de locuinte impreuna cu Ministerul Apararii Nationale si Ministerul Dezvoltarii", a adaugat Ontanu.

La sectorul 3, medicul Iulian Popescu considera ca "este nevoie de un spital public de urgenta". "Dupa cum stiti este singurul sector din Bucuresti care nu are un spital", a adaugat el.

Candidatul pentru sectorul 4, Razvan Costache, a declarat ca in perioada de pre-campanie va insista pe actiuni de informare in masa electoratului cu privire la masuri sociale pe care le propune partidul.

"Vom avea de asemenea actiuni in care vom distribui 60.000 de pliante informative, perioada in care vom desfasura si o tombola cu premii in valoare de 40.000 de lei", a precizat Costache.

Corin Romanescu vrea sa amenajeze "un adapost la 10 km de Bucuresti" unde va transporta cainii comunitari din sectorul 5, ii va steriliza si le va asigura "hrana si ingrijire corespunzatoare".

In ceea ce priveste sectorul 6, Constantin Tomescu a afirmat ca "interesul cetateanului in acest sector este mai presus de interesul politic". "Avem nevoie de scoli, de gradinite, de locuri de joaca pentru copii nostri, cartierele reabilitate termic, de strazi pe care sa circulam fara bataie de cap, si nu in ultimul rand de parcari", a spus Tomescu.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si-a lansat vineri, oficial, candidatii pentru cele sase sectoare ale Capitalei, dar nu si pe cel pentru Primaria Generala.

Astfel, la primaria sectorului 1 candideaza Liviu Goncea, la sectorul 2 - Neculai Ontanu, la sectorul 3 - Iulian Popescu, la sectorul 4 - Razvan Costache, la sectorul 5 - Corin Romanescu si la sectorul 6 Constantin Tomescu.

Sursa: Ziare.com