Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

Află cum va ajunge în 4 ani, sectorul 6 Capitala Capitalei!


Constantin Tomescu isi lanseaza programul electoral vineri, 11 Mai, ora 18,00.

Constantin Tomescu, candidatul din partea Uniunii Nationale pentru Progresul României la funcția de primar al sectorului 6, își lansează programul electoral vineri, 11 Mai, ora 18,00 în parcul Moghioroș.

La eveniment vor mai participa senatorul Anghel Iordănescu - candidatul UNPR pentru funcția de Primar General al Capitalei, Neculai Onțanu - primarul sectorului 2 și Lavinia Șandru - vicepreședinte UNPR.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a-l cunoaște mai bine pe Omul care, deși de scurt timp în politică, se bucură de o popularitate crescandă în rândurile cetățenilor acestui sector.

Dl. Constantin Tomescu a adus contribuții importante acestui sector, prin experiența managerială dovedită de-a lungul celor 12 ani de activitate, și dorește pe această cale, cu ajutorul talentului antreprenorial, să dezvolte acest sector la adevăratul său potențial.

- AFLĂ CUM poți să ai un apartament cu 85 EURO/lună fără avans, fără comision, fără birocrație

- AFLĂ CUM poți amenaja în același loc o parcare și un spațiu verde pentru recreere

- AFLĂ CUM pot beneficia pensionarii de reduceri între 5%-15% la toate magazinele partenere din sectorul 6

- AFLĂ CUM poate primăria să scoată anual 11 milioane de euro din vânzarea gunoiului

Fie ca sunt cetățeni ai sectorului 6 interesați de soarta cartierului lor, fie că au o părere și sunt curioși de a afla mai multe, sau pur și simplu amatori de muzică, sunt așteptați cu bucurie toți vizitatorii ce doresc să ia parte la acest eveniment.

Sursa: ComunicateDePresa.ro