Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

Tomescu promite carduri de cumpărături cu reduceri pensionarilor și locuințe pentru tineri


Candidatul UNPR la Primăria Sectorului 6, Constantin Tomescu, a declarat vineri la evenimentul de lansare a candidaturii sale că a creat un card de reducere pentru pensionari la magazinele din sectorul 6, iar tinerilor le-a promis o locuinţă pentru fiecare, în rate mici.

,,Vreau să vă spun că am creat un card al pensionarului. Acest card oferă reduceri între 5 şi 15% la magazinele partenere cu Primăria sectorului 6. Vreau să vă spun că am discutat cu factorii de decizie din marile companii comerciale din sectorul 6 şi au fost încântaţi de această iniţiativă şi ne vor sprijini pe noi şi pe dumneavoastră cu acest card” , a spus el.

Tomescu a adăugat că s-a gândit şi la tinerii din sectorul 6 şi le-a promis o locuinţă construită de primărie cu o rată de 85 de euro pe lună.

,,M-am gândit şi la tinerii din sectorul 6 şi pentru aceasta vom construi o locuinţă pentru fiecare. Acest program prevede construirea unor locuinţe pentru tineri. În primul rând, aceste locuinţe nu vor fi achiziţionate cu avans de la bancă. Aceste locuinţe vor fi construite de primărie şi vor fi alocate către tinerii din sectorul 6, aceştia urmând să plătească o rată de doar 85 de euro pe lună pentru achiziţionarea lor” , a relatat uneperistul.

,,Programul este un program care asigură acest lucru fără comisioane, fără birocraţie şi nu necesită un avans pentru acest lucru” , a explicat Tomescu.

El şi-a încheiat discursul cu îndemnul ,,votaţi un card de reduceri pentru pensionari, votaţi cardul de acces pentru Primăria Sectorului 6, îl aveţi în program, şi votaţi Tomescu, votaţi UNPR”.

Sursa: Realitatea.net