Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

Caravana lui Tomescu


UNPR sector 6 are zilnic peste 1000 de voluntari care militează pe străzile sectorului 6, deviza lor: Tomescu la primărie!

Mii de oameni cred în schimbare și în proiectele tânărului Constantin Tomescu, candidatul UNPR la primăria sectorului 6. Zilnic, cetățenii se alătură caravanei lui Tomescu într-un număr din ce în ce mai mare. Îndemnându-și prietenii să vină la vot, entuziasmul celor care vor un profesionist la conducerea primăriei sectorului 6 este privit cu simpatie de toți cei care îi întâlnesc. Domnul Constantin Tomescu este alături de ei, iar întâlnirile cu toți cei interesați de cum poate ajunge sectorul 6 Capitala Capitalei sunt constructive și de multe ori emoționante.

Oamenii simt că au cui să se destăinuie și găsesc în soluțiile propuse de Constantin Tomescu o cale de evoluție reală și rapidă pentru sectorul lor. Programul lui Tomescu a devenit un subiect de dezbatere zilnică, iar ocazia de a afla mai multe detalii despre proiectele de care ei au atât de mare nevoie nu este ratată niciodată.

Calendarul vizitelor și lista cu locațiile zilnice se postează pe site-ul www.constantintomescu.ro, astfel încât să fie foarte ușor pentru cetățeni să știe unde și când se pot întâlni cu viitorul lor primar, Constantin Tomescu.

O casă pentru fiecare, Parcările de sub iarbă, Cardul pensionarului, Piața din grădină sunt proiectele de care cetățenii sectorului 6 par a fi cel mai interesați. Caravana trece lăsând în urmă în fiecare zi câte o nouă speranță că poate fi bine și că merită să meargă la vot! „Sectorul 6 are nevoie de un profesionist” nu mai este un simplu slogan al unui candidat la primărie, ci este o certitudine pronunțată în fiecare zi de mii de oameni.