Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

Constantin Tomescu la Antena 3


Ieri, 23 mai, în cadrul emisiunii 100 de minute, la Antena 3, Constantin Tomescu, candidatul UNPR la primăria sectorului 6 a fost invitat să dea cât mai multe informaţii despre programul său, Sectorul 6 Capitala Capitalei.

Programul lui Tomescu prin proiectele sale croite direct pe nevoile oamenilor, a născut controverse din prima zi în care a fost lansat. Un aspect prin care acest program a ajuns în foarte scurt timp subiect de dezbatere este faptul că are la bază de fapt idei simple, însă ingenioase care nasc involuntar în primul rând următoarea reacţie: ce idee bună, cum de nu s-a făcut până acum?

Prin urmare, doar ineficienţa cu care ne-am obişnuit până acum ar putea să ne facă să ne îndoim de eficienţă, atunci când o întâlnim. “Societatea românească trebuie să îşi redobândească încrederea, trebuie să renască prin optimism.

Dacă ne concentrăm pe deznădejde, atunci nu mai avem putere să muncim şi să avem rezultate, aşa că, haideţi că avem treabă!” A declarat Constantin Tomescu în timp ce cobora în grabă treptele.

UPDATE: Puteti vedea secventa aici.