Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

Bătălie electorală sângeroasă în sectorul 6!


29 mai 2012 a fost o zi tristă pentru staff-ul de campanie al candidatului UNPR la primăria sectorului 6, Constantin Tomescu. Trei dintre susținătorii acestuia doi băieți și o fată, au fost bătuți fără milă de un grup format din cinci vlăjgani cu bandane.

Atacul pare să fie premeditat, deoarece victimele au declarat că răufăcătorii i-au urmărit toată dimineața și au așteptat momentul propice declanșării violenței. Incidentul s-a petrecut în jurul orei prânzului, pe strada Gheorghe Letea. Tinerii au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar Constantin Tomescu le-a fost alături.

„Sunt dezamăgit și profund jignit de atitudinea acestor infractori! Nu este posibil, ca în sectorul 6, în plină stradă și în miezul zilei să se întâmple așa ceva. Am luat legătura cu părinții tinerilor răniți și i-am liniștit cum am putut, acum aceștia sunt bine, însă foarte îndurerați de cele întâmplate. Campania electorală eu mi-am clădit-o pe sentimente pozitive și într-un ton optimist și constructiv. Se pare că dispare fair-play-ul contracandidaților mei, atunci când pune stăpânire pe ei panica eșecului care îi paște pe 10 iunie”, a declarat Constantin Tomescu.

Este cunoscut deja faptul că Tomescu a câștigat simpatia celor mai mulți tineri din sectorul 6 și întrebați dacă acest trist eveniment i-ar da înapoi, aceștia au răspuns la unison că dimpotrivă, astăzi le-a fost întărită credința că sunt pe drumul cel bun. „Îl vrem pe Tomescu la Primărie! Cu el primar, sectorul 6 va fi un loc mai bun și mai sigur!”