Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

OARE cum în calendarul ortodox, oarecum sfânt?


Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române au anunţat astăzi că au trimis o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 în care reclamă faptul că Florescu a folosit imaginea bisericii în scopuri electorale.

Ştefan Florescu, candidatul PC la primăria sectorului 6 din Capitală, [i-a făcut reclamă cu ajutorul sfinţilor. El a tipărit la finalul anului trecut un calendar creştin ortodox pe care şi-a imprimat, alături de sfinţi, propriul chip ca să fie mai uşor de recunoscut de către alegători. Ştefan Florescu a tipărit 30.000 de calendare creştin-ortodoxe cu chipul său

L-au “lucrat" chipurile contracandidaţii

Astăzi, Ştefan Florescu a declarat la Realitatea Tv că “nu am nici o vină, contracandidaţii mei mi-au făcut acest lucru". Minciuna are picioare scurte, pentru că Florescu a declart la RTV, în urmă cu câteva luni, că a ales această metodă de promovare, la îndemnul PR-ului său, Cristina Popa. |n urmă cu câteva zile, Florescu mai folosea o minciună în precampanie după ce la cantina la care împăr[ea pachete sociale a izbucnit un scandal cu romi. El a spus că primarul sectorului 6, Cristian Constantin Potera[, a pus romii să-l intimideze. Primarul era plecat la Ierusalim să aducă lumina sfântă.

PR-ul e de vină

Iată declaraţia lui Florescu din noiembrie 2011 :"Eu am vrut să fie ca un cadou din partea mea către locuitorii din sectorul 6. Dacă iniţiativa a fost a PR-ului să-mi pun şi poza, până la urmă eu ţin cont de ce îmi spune PR-ul şi cum mă îndrumă PR-ul. Asta este, până la urmă să mă identific cu locuitorii din sectorul 6, care primesc acest dar din partea mea. Cred că este un dar creştinesc, l-am oferit practic în luna decembrie în postul Crăciunului. Este un dar de Crăciun din partea mea şi consider că nu am făcut un lucru greşit oarecum punându-mi şi poza mea acolo", a spus Ştefan Florescu. Varinata de azi e diferită: “Nu am nici o vină, contracandidaţii mei mi-au făcut acest lucru".

Sursa: EVZ.ro