Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

TESTIMONIALE
„Cred cu tărie în Dl. Constantin Tomescu şi în proiectele sale. Proiectul "O casă pentru fiecare" mi-a placut cel mai mult. Sunt una dintre cei care mai cred într-o schimbare şi imi doresc să fiu alături de Dl. Tomescu şi echipa lui. Mult succes!”

Cristiana, 20 ani, Secretara„Un vot de la mine din tot sufletul, domnule Constantin Tomescu! Mult succes pentru că este o mare mâncătorie la fotoliul de primar!”

Paul I. - 21 ani - Student„Domnule Tomescu, felul în care vă construiţi campania, felul dvs. de a fi precum şi modul în care v-aţi construit cariera profesională de până acum, faptul că nu sunteţi un "sclav" politic al vreunei formaţiuni căreia să îi plătiţi "recunoştinţa" după ce veţi fi ales, ei bine, toate aceste lucruri mă fac să am încredere în dvs. şi să vă dau cu certitudine votul meu. Sper să câştigaţi şi să nu ne dezamăgiţi aşa cum a facut-o în dese rânduri actualul primar corupt Poteraş!”

Emil S. - 43 ani - Inginer„Aveti proiecte foarte interesante. Sunteti tanar, ambitios, sper sa va tineti de cuvant si sa schimbati acest sector in bine. Din partea mea aveti un vot.”

Marius, 33 ani, Tehnician„V-am cunoscut personal şi mi-aţi făcut o impresie bună. Cred că e timpul să mai lăsăm la administrare şi generaţia tânără, să dovedească ce poate face! Mult succes!”

Cornelia P. - 32 ani - Sociolog„Sunt tânăr şi vreau să merg alături de cei de vârsta mea, care ne înţeleg atunci când solicităm locuri de muncă pentru noi, în special dacă suntem la început de drum, ca familişti. Sunt convins că viitorul primar Constantin Tomescu va fi alături de noi şi ne va ajuta în acest sens. Ceva îmi spune că putem avea încredere în el.”

Costin, 22 ani, Somer, Giulesti„Am avut ocazia să colaborez cu domnu' Constantin Tomescu şi am descoperit că este un om corect, care pune suflet în proiectele sale pentru a le duce la bună îndeplinire. De fiecare dată colaborarea cu Dl. Tomescu a fost o plăcere, datorită caracterului său deschis şi comunicativ. Domnule Tomescu, vă felicit pentru pasul pe care vreţi să îl faceţi şi sper că oameni vor descoperi în mod plăcut calităţile dumneavoastră.”

Bogdan C. - 28 ani - Arhitect„Îl cunosc foarte bine pe CONSTANTIN TOMESCU, un OM carismatic şi în acelaşi timp exigent. Mă mândresc cu acest lucru şi vreau să-l susţin pentru a deveni PRIMAR al sectorului 6, unde locuiesc. Constantin Tomescu merită acest lucru, iar noi, ca locuitori, îl vom susţine în toate proiectele sale bazate pe umanism eficienţă şi progres, aşa cum a dovedit până acum, Mall Plaza fiind doar un exemplu. Tinereţea, puterea de muncă m-a impresionat întotdeauna, după cum m-a impresionat şi modestia sa. Vă vom susţine cu voturile noastre!”

Mihaela, 59 ani, Psiholog„Stimate d-le Tomescu, din 1999 nu ai incetat o clipa sa te opresti din drumul afirmarii profesionale si pentru acest lucru te admir! Ma gandesc d-le Tomescu, ca aproape tot din ceea ce ti-ai propus, se va realiza cu siguranta in folosul si spre binele locuitorilor sectorului 6. Ai multe voturi din partea cetatenilor din sectorul 6 si nu numai.”

Un fost locuitor al sectorului 6, 39 ani, Economist„Omul sfinteste locul" - multa sanatate si putere de munca domnule Tomescu Constantin.”

Margareta, 65 ani, Pensionar