Constantin
Tomescu

„Să îmi dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de
a schimba ce pot şi înţelepciunea de a şti ce pot şi ce nu pot.” Marc Aureliu

TESTIMONIALE
„Eu il cunosc de mult timp, cind nu era manager. Am fost fost colegi de munca. El a plecat de jos, stie ce inseamna adevaratele probleme. Un om bun si cu mare vointa. Mult succes!”

Gabriel, 35 ani, Fürstenfeldbruck (Germania)„Am primit o informatie cum ca ati fi cea mai potrivita persoana care ar putea sa schimbe in bine viata persoanelor cu dizabilitati din sectorul 6.Sper sa fiti sansa lor! Puteti fi gura lor de oxigen prin crearea de centru de integrare prin terapie ocupationala,atelier protejat, unitate protejata, centru de recuperare neuro-motorie si multe altele care le sunt necesare pentru un trai decent alaturi de noi toti ceilalti. Va voi vota pentru ca doresc schimbarea in bine a situatiei persoanelor cu dizabilitati din sectorul 6 si pentru ca imi doresc sa castig un aliat de nadejde in aceasta lupta. Doamne ajuta!”

Miky, 41 ani, Drumul Taberei„Luati de la bogati, era si timpul, destul ati luat de la aia care si-asa nu au.”

Vali, 45 ani, Inginer„Dumnezeu sa fie cu tine ca esti tanar si frumos! Poate vei face mai mult decat actualul primar. Ai votul meu.”

Alexandra, 50 ani, Casnica„Aveti un site foarte frumos, insa nu prea sunt informatii despre ce aveti de gand sa faceti. Am aflat de dumneavoastra aseara, la discutie cu niste prieteni, care au primit un telefon de la o domnisoara. Sunteti nou pe piata, aveti grija sa pastrati cum spuneti ca sunteti, sa nu va strice UNPR-ul.”

Un cetatean de rand, 26 ani„Macar tu esti om de afaceri si nu licea, ca ceilalti. Noi deja stim ce le poate pielea!”

Cristin, 30 ani„Inca nu m-ati convins, dar aveti toate sansele. V-am vazut in parc la noi si mi-a placut ca ati fost foarte deschis si chiar si atunci cand nu era echipa dumneavoastra prin preajma va comportati ca un om obisnuit si zambitor. Ce sa zic... mult noroc!”

Ana, 35 ani, Asistent medical„Ce aveti de gand sa faceti ca primar, ca am primit un fluturas, dar nu prea spunea nimic despre sector... Va voi urmari cu interes.”

Mihai, 32 ani, IT„Mult succes, domnul Tomescu!”

Elena, 30 ani, Inginer„Vreau si eu bilet la meci, dar dati macar ceva indicii... cum sa va dau ce v-am scris? Pot pe mail? Multumesc!”

Vali, 24 ani, Student